Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Creativity Festival – 19.10 - 05.11.2023

ArtChurchRochus

ArtChurchRochus
Ontdek de kunstenaars van morgen!

In 2022 werd de herbestemde voormalige St Rochus Kerk omgevormd tot kunstomgeving ‘ArtChurchRochus’ door een familie van creatieve kunstliefhebbers die ervan droomden samen een interactieve museale omgeving op te zetten die draaide om hun grootste passie: kunst!

ArtChurchRochus zet zich in voor het ondersteunen van kunstenaars op elke mogelijke manier. Met speciale aandacht voor nieuw en opkomend talent helpen we kunstenaars om hun werk op een eenvoudige manier te presenteren en te verkopen. Werken van de talentvolle Gust Holvoet, Tezz Kamoen, Barmal, Ronny Arryn, Antoine Carbonne, Sophie Varin, Mort Amour Art, Ghislain De Wilde … kan u er bewonderen.  

Het staat voor een unieke locatie, het is een toonplek voor artistiek talent en een ontmoetingsruimte voor de kunstliefhebbers. 

In een unieke samenwerking met het wijndomein ‘Entre-Deux-Monts en het artiesten duo Antoine Carbonne en Sophie Varin kan u er ook , in première, de gepersonaliseerde kunst wijnflessen bewonderen en een glaasje genieten.

Georganiseerd door

ArtChurchRochus

Locatie

Art Church Rochus
Doorniksewijk 85
Kortrijk
Wonder Creativity Festival