Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Creativity Festival – 19.10 - 05.11.2023

Vierzijdigheid

Vierzijdigheid
Een expositie van de kunstenaars Arno Camps en Elvira Mulkay waarin hun interpretaties van de wereld en dagdagelijkse objecten elkaar treffen.  De werken zijn ontstaan aan de hand van verschillende vormen, materialen en texturen die te onderscheiden zijn op basis van toegepaste technieken door de verscheidenheid aan inspiratie vanuit de buitenwereld.
De essentie van zijn Arno’s werk draait om de vervreemding van het object aan de hand van vervorming door eigen interpretatie. Dit toont zich in sculptuur op het lichaam en in de ruimte maar ook in soundscapes, gedichten, beelden en zijn “digital drawings”. Deze werken worden gekenmerkt aan de hand van hun robuuste en industriële uitstraling door het gebruik van staal en ruwe materialen in combinatie met kleurrijke details en moderne technieken zoals digitale prints die hand in hand lopen met de zichtbaarheid van het ruwe handwerk.
De essentie van Elvira’s werk draait rond het tot leven brengen van haar tekeningen die persoonlijke interpretaties van de wereld weergeven in de vorm van kleurrijke sculpturen in verschillende materialen en texturen.
Samen vormen ze hun “wonder”wereld. 

Georganiseerd door

Arno Camps & Elvira Mulkay

Locatie

Broelkaai 6
Broelkaai 6
Kortrijk
Wonder Creativity Festival