Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Creativity Festival – 19.10 - 05.11.2023

ALL HOOKED UP

ALL HOOKED UP
Ukkelberrifun is een Nomad Art Gallery die neerstrijkt op unieke locaties, bijzondere plekken die uit zichzelf stralen. Nog het liefst met een historische background in de pocket.
Curator Ellen Wezenbeek biedt opkomende kunstenaars een platform aan en dit op het juiste moment én op de juiste plaats. Daar waar de locatie de kunst op z’n best laat floreren en verder kruisbestuift naar de bezoeker die ervan geniet. 
De weloverwogen keuze van de kunstenaars valt vaak op deze die nog geen galeriedak boven het hoofd hebben. Kunstwerken met een hoek af die volgens Ellen een instant love-at-first-sight gevoel uitstralen en de bezoeker uitnodigen de rode draad doorheen de gewaagde tentoonstelling te ontdekken. Betaalbare kunstwerken van allerlei allure met de natuurlijke lokroep: ‘Neem me mee! Hier en nu!’.
Als matchmaker verbindt ze méér dan alleen maar uitzonderlijke plaatsen, artiesten en bezoekers. Om de common ground groter te maken, wordt de artistieke waaier meestal uitgebreid met lezingen, rondleidingen, workshops door de kunstenaars zelf. Zo ontwikkelt zich een community die elkaar bevrucht en langs alle artistieke vluchtwegen, nieuwe horizonten opent. Ellen haar honger naar kunst en (inter)actie is onstuitbaar.
- Carolina Tafalla 
- Floris Van Opstal 
- Marie Verdurmen 
- Mothmeister 
- Rex Tee
- Sam Timmerman 
- Yasmine Akondo 
- Chris Vanderschaeghe 
- Matthieu Lobelle 
- Karin Niclaes 
- Skate On A Plate - Skate_bord
- Tulpa.collective 
- Ischa Mestdagh
Tekenworkshop door Marie Verdurme
Fotografieworkshop door Katleen Gils

Georganiseerd door

Ukkelberrifun powered by Modular

Locatie

Dam 71
Dam 71
Kortrijk
Wonder Creativity Festival