Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Creativity Festival – 19.10 - 05.11.2023

Phenomena 0.1

Phenomena 0.1
Elders en Designregio Kortrijk slaan de handen in elkaar voor een gezamenlijke presentatie tijdens Wonder en Kortrijk Art Weekend met als titel ‘Phenomena 0.1’. 

Tijdens WONDER tonen de drie Designers in Residence Simon Hampikian, Yara Veloso en Nicolas Zanoni hun resultaten van hun twee maand lange verblijf in Kortrijk onder begeleiding van Laure Decock, Designregio Kortrijk en Elders. 

Verder presenteren wij ook  de video ‘MX (MX Sculpture)’ van de Luikse kunstenaar Xavier Mary als prelude op Phenomena, een groepstentoonstelling die zal plaatsvinden in het voorjaar van 2024 op een unieke locatie aan de Leie.

Ook te bezichtigen is de "Curator Machine" met de kunstenaars Adem Elahel, Anonymous critique, Collective Unconscious 3D, Janne Schimmel, Loulou João en Walter Wauthieu.
Welkom in de Patria op de Grote Markt van Kortrijk tijdens WONDER telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00. Tijdens Kortrijk Art Weekend zijn wij langer open en fungeert de Patria als infopunt voor Kortrijk Art Weekend.


Georganiseerd door

Designregio Kortrijk & ELDERS Collectief

Locatie

Patria
Grote Markt 19
Kortrijk
Wonder Creativity Festival