Budafabriek

Over

De oude textielfabriek De Smet-De Jaegere werd omgebouwd tot een creatieve plek waar onder andere de Open Makerspace BUDA::lab zich bevindt en de studenten van de opleiding Digital Design & Development Howest/KASK.

WONDER programma

Expositie: Open Oproep. 20 jaar architectuur in publieke opdracht
Expositie: Open Oproep. 20 jaar architectuur in publieke opdracht
Vanaf 23 oktober
Georganiseerd door: Leiedal
Twintig jaar geleden trok Vlaanderen resoluut de kaart van kwaliteitsvolle architectuur en ambitieuze publieke opdrachten. Met de Open Oproep van de Vlaams Bouwmeester kregen opdrachtgevers een transparante werkwijze om ontwerpteams aan te stellen én een internationaal bereik. Een succesvolle selectieprocedure zo blijkt. Twintig jaar later is het tijd om de architecturale parels te overschouwen. Deze reizende tentoonstelling is van 22 oktober tot 20 november 2020 te bewonderen in de Budafabriek.

Gratis toegang maar registreren via: https://www.leiedal.be/expo-open-oproep
OPEN::lab
OPEN::lab
Elke dinsdagavond
Georganiseerd door: BUDA::lab
De Open Makerspace BUDA::lab is elke dinsdagavond open voor OPEN::lab! Iedereen tussen 6j en 99j is er gratis welkom! (lidmaatschap niet nodig) Je kan gebruik maken van de tools om je eigen projecten te realiseren. De aanwezige vrijwillige begeleider helpt waar nodig. Van 19u00 tot 21u00.
NL FR