HANGAR K

Over

Hangar K is meer dan alleen een coworking space. Het is een co-creatiehub waar starters, groeiers en gevestigde ondernemingen worden samengebracht onder één dak met een duidelijke missie: ondernemerschap versterken. Hangar K connecteert starters met groeiambities en gevestigde ondernemingen op zoek naar inspiratie en innovatie. Openingsuren: 

WONDER programma

Circular Traveling Experience Lab
Circular Traveling Experience Lab
Georganiseerd door: Beelite
Het Circular Travelling Experience Lab is een rondreizend labo uit paper-based materiaal dat de vele mogelijkheden toont van honingraat karton als eco-materiaal in al zijn varianten en toepassingsgebieden. Het geeft een antwoord op niet-sustainable materialen in constructie, akoestiek, protectie en verpakking en toont experimentele toepassingen.
Het Lab roept via een challenge op tot samenwerking met architecten, ontwerpers, bedrijven met eco-spirit en jonge designers. Op 28 oktober vindt tevens een publieke workshop plaats:
Gratis workshop: Creatief met honingraat karton
Gratis workshop: Creatief met honingraat karton
28 oktober 2020
Georganiseerd door: Beelite
Het Circular Traveling Experience Lab is een rondreizend labo uit paper-based materiaal dat de vele mogelijkheden toont van honingraat karton als eco-materiaal in al zijn varianten en toepassingsgebieden. BeeLite organiseert nu op woensdag 28 oktober een open workshop rond het creatief werken met honingraat karton.
Je gaat dieper in op de verwerkingstechnieken en de combinatie met andere ecologische materialen.
Er wordt eveneens staalmateriaal voorzien om mee aan de slag te gaan.
NL FR