Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Festival • Kortrijk • 17.10 – 03.11.2024

Let’s talk about Print

Let’s talk about Print
Tijdens WONDER gaat drukkerij die Keure uit Brugge aan de slag met het vraagstuk ‘welke plaats heeft de drukkerij vandaag nog in deze digitale wereld ?’. We geven een beeld van de huidige flows en processen, hoe verschillen die bij vroeger, en waar gaan we naartoe? Wie is betrokken en wie heeft welke rol? Waarom of wanneer stap je naar welk soort drukker, en hoe of waarom betrek je die in je project? Op welke manier kan een drukker het creatieve proces beïnvloeden, en welke keuzes of trends zijn er op vlak van duurzaamheid?
Op de installatie zal je je project kunnen voorleggen, bespreken, verfijnen met de lithografen en dtp’ers. Ter gelegenheid van WONDER zal die Keure een deel van zijn prepress-afdeling verhuizen naar Kortrijk, en zal er de mogelijkheid zijn om je eigen project, binnen bepaalde parameters, te laten drukken en binden binnen de termijn van het festival, op kleine of grotere oplage.
Op elk van de 3 weekends gaat een panelgesprek door met mensen die vanuit hun vak in contact komen met drukkerijen, zoals vormgevers, uitgevers, typografen, auteurs, e.d. Elke donderdag en vrijdag organiseert DieKeure een workshop + Q&A over wat allemaal kan en/of moet binnen het Adobe-pakket. 
Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in drukken en uitgeven. 

Georganiseerd door

die Keure NV

Locatie

Buda Kitchen
Budastraat 52
Kortrijk
Wonder Creativity Festival