Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Festival • Kortrijk • 17.10 – 03.11.2024

REDKETTLE GALLERY

REDKETTLE GALLERY
Maarten & Simon Ketels presenteren je REDKETTLE GALLERY, waar de kunst van het meubelmaken centraal staat. De twee broers delen een diepe appreciatie voor het ambacht en de creativiteit van de designers die ze presenteren op WONDER met REDKETTLE GALLERY. 
Hun verhaal begon met een gedeelde passie voor unieke handgemaakte meubelen. Elke meubel vertelt een verhaal, en ademt de toewijding, het vakmanschap en artistieke goesting van de designer. Alle designers gaan steeds op zoek naar de grens tussen functionaliteit en kunst. 
Met REDKETTLE GALLERY willen ze echt het ambacht en de autonomie van de designer centraal zetten. Ze cureren heel instinctief designers die zelf hun hart en ziel volgen. Elke werk gepresenteerd op WONDER is niet zomaar een product maar een testament van toewijding. Elk stuk is honderden keren door de makers hun handen gegaan alvorens het bij hen terecht kwam. 
REDKETTLE GALLERY nodigt je van harte uit om langs te komen en zelf de exceptionele kwaliteit en passie te ervaren die elke van de werken definieert. 

Deelnemende ontwerpers:
Sergeant-Oak
Benjamin Pattin
Felix Demeyere
Sander Demeulemeester
Hanne Hofmans
Lander Vandemoortele 
Pieter Bostoen
Maarten Ketels
Classic - Athletics
Stan Vercammen

Georganiseerd door

REDKETTLE GALLERY, Maarten & Simon Ketels

Locatie

Budafabriek
Dam 2a
Kortrijk
Wonder Creativity Festival