Menu
Wonder Creativity Festival WONDER Festival • Kortrijk • 17.10 – 03.11.2024

All the small things

All the small things
Het Designers in Residence programma van Designregio Kortrijk viert dit jaar haar tiende editie. Designers in Residence Kortrijk ontvangt sinds 2014 elk jaar drie recent afgestudeerde ontwerpers van over de hele wereld en uit verschillende creatieve disciplines voor een residentieprogramma in Kortrijk. 
Gedurende drie maanden krijgen de geselecteerde ontwerpers de unieke kans om een experimenteel concept te ontwikkelen door confrontatie tussen burgers, de maatschappij, ondernemers en het onderwijs.

Dit jaar staat het programma in het teken van het thema "All the Small Things", in samenwerking met Design Museum Gent. Tijdens de residentieperiode worden de ontwerpers geïnspireerd door de gemeenschap in Kortrijk en Gent en worden ze uitgedaagd tot experiment, onderzoek, kennisuitwisseling en verbeelding.
"All the Small Things" wil de focus leggen op de rol van kleine details in het creëren van een duurzame toekomst. Het onderzoekt de mogelijke relaties en synergieën tussen low-tech en high-tech design om duurzame ontwerpoplossingen voor de toekomst te vinden.

Georganiseerd door

Designregio Kortrijk

Locatie

Paardenstallen
Korte Kapucijnenstraat
Kortrijk
Wonder Creativity Festival